Het nieuwe huis van MoM with Jewels

MoM is verhuisd!

Eindelijk is het zover, MoM is verhuisd van Schoonhoven naar Boven-Leeuwen! Na lang zoeken hebben wij eindelijk ons droomhuis gevonden, met daaraan vast een groot atelier.

Een nieuw begin

Dit betekent een heel nieuw begin voor MoM en een hoop veranderingen, ook voor jou. Het is namelijk zo dat MoM op dit moment een klein atelier aan huis heeft en vanuit dit kleine atelier alle sieraden maakt en verstuurd. Het is dus niet mogelijk om langs te komen en dat is nu precies wat er gaat veranderen!

Er komt namelijk aan het nieuwe huis van MoM een hele grote werkplaats met ontvangstruimte voor diegene die graag zelf de sieraden wilt ophalen of omdat ze het misschien liever een keer in het echt zien. Ook gaat MoM vanaf dat moment in opdracht sieraden maken en is het dus mogelijk om een afspraak te maken voor een bespreking van een eigen sieradenontwerp, hoe gaaf is dat?!

 (*verhaal gaat verder na de afbeelding)

Achter deze deuren vind je straks het  nieuwe atelier van MoM with Jewels.

Zo kom je straks lang bij MoM en kan je op je gemak, met een kopje koffie of thee, rustig bespreken wat je graag wilt en zal MoM uitgebreid de tijd voor je nemen om je te adviseren.  

In de herfst van 2024 opent MoM de deuren van haar nieuwe atelier en nodig ik je graag uit voor het openingsfeest. De uitnodiging volgt in de eerst volgende nieuwsbrief dus als je hier nog niet voor ingeschreven bent doe dat dan hier onder zodat je de uitnodiging niet mist! 

Terug naar blog