De collecties

Sieraden van Nederlandse bodem met een verhaal. Bij MoM with Jewels vindt je sieraden die handgemaakt zijn door een ervaren goudsmid. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van edelmetalen in combinatie met edelstenen, parels en andere duurzame producten zoals zijde, satijn en leer.

Enkele voorbeelden van sieraden die je kunt vinden bij MoM zijn stapelringen, gepersonaliseerde sieraden, en minimalistische sieraden. Daarnaast bied MoM een breed aanbod losse hangers en bedels aan. Ideaal voor als je een toevoeging wilt aan bijvoorbeeld een ketting die je dagelijks draagt.

Graag neem ik je mee in de wereld van de sieraden van MoM. Lees snel hieronder verder of bekijk gelijk het volledige aanbod van MoM.

De collecties van MoM with Jewels - Jewels with a story

 

Stapelringen

Stapelring, ook wel aanschuifringen genoemd, zijn smalle ringen die je oneindig met elkaar kan combineren. De ringen zijn zo ontworpen dat ze altijd bij elkaar gedragen kunnen worden.

Of je nu kiest voor een volledig  gouden ringenset of dat je liever goud met zilver combineert het is allemaal mogelijk. Door het toevoegen van een ring met een edelsteen kan je een combinatie maken met je favoriete kleur. Bekijk de gehele collectie en stel je eigen set samen.

 

Stapelringen, zilveren of gouden ringen die je eindeloos met elkaar kan combineren.

 

Minimalistische sieraden

De Minimalistische collectie is een sieraden collectie waarin je de simpelere sieraden terug vind. Sieraden die dagelijks gedragen kunnen worden, niet schreeuwen om de aandacht en bij iedere look kunnen. 

Fijne sieraden van zilver of goud met een minimalistisch detail. Ben jij iemand die iedere dag hetzelfde sieraad draagt, dan is deze sieraden collectie helemaal iets voor jou!

 

Minimalistische collectie van MoM with jewels - Handgemaakte simpele sieraden van zilver of goud

De Coin 

De Coin is een sieraden collectie met als basis een munt vorm die naar wens kan worden gepersonaliseerd. Dit maakt de mogelijkheden van deze sieraden oneindig.  De Coin is gemaakt van gerecycled 925 sterling zilver of 14 karaat goud. Maar wat houdt dat gerecycled nou precies in?

In het geval dat je een Coin sieraad uit de collectie in de webshop bestelt dan is dit sieraad gemaakt van restanten zilver of goud. MoM with Jewels vind het belangrijk dat er niks wordt verspild en dat ieder beetje "rest" goud of zilver wordt opgevangen. Van deze restanten goud en zilver is de Coin gecreëerd.

Door het ontwerp van de Coin is het ook mogelijk om zelf goud of zilver in te leveren. Neem bijvoorbeeld een sieraad wat je gekregen hebt als erfstuk van je oma. Een sieraad wat je oma graag droeg en waar jij misschien wel herinneringen aan hebt, maar wat niet jouw stijl is om te dragen. Dan zou je dat sieraad dus kunnen laten omsmelten en verwerken tot een heel nieuw sieraad.

Op deze manier draag je toch het goud uit die herinnering bij je maar dan wel in je eigen stijl. Wil je hier meer over weten kijk dan op de pagina Coin van eigen sieraden.

 De Coin collectie, een collectie van gepersonaliseerde hangers naar wens.

Dagelijks wordt er aan de collecties van MoM gewerkt. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste aanbod schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Zo ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwerpen.

Heb je een sieraad gezien dat je net even anders wilt? Neem dan contact met me op. Alle materialen worden door mij persoonlijk uit gezocht en er zijn dus een hoop aanpassingen mogelijk. Ik sta voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!