Het atelier

Het atelier van MoM with Jewels

Het Atelier is de plaats waar de magie plaats vind. Het is mijn fijnste plekje op deze wereld.

In het kleine atelier van MoM worden alle sieraden met de hand vervaardigd. Hierdoor is het mogelijk om een speciaal verzoek te doen. Stel je ziet een leuke ring die je liever met een andere kleur edelsteen wilt dan is er een hoop mogelijk. Ook is het mogelijk om een sieraad dat alleen nog maar in het zilver wordt aangeboden in het goud te laten maken. 

Omdat de sieraden van MoM met de hand gemaakt worden heeft ieder sieraad zijn eigen levertijd. De gemiddelde levertijd van de sieraden is 2 tot 3 werkdagen, echter in sommige gevallen is het ontwerp net even iets gedetailleerder en kan het dus zijn dat de levertijd iets langer is. Bij ieder sieraad dat ik aanbied zet ik de levertijd in de product specificaties.

Stel je wilt een sieraad sneller ontvangen dan de levertijd of je wilt een andere kleur edelsteen, neem dan contact met mij op. In de meeste gevallen is er een hoop mogelijk en ik sta voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Handgemaakte sieraden

Ieder sieraad wordt dus met de hand gemaakt maar wat houdt dat nou precies is?

Van begin tot eind wordt iedere stap door mij persoonlijk uitgevoerd. De edelmetalen die ik gebruik worden door mij persoonlijk uitgezocht bij de beste groothandel in de Zilverstad van Nederland namelijk Schoonhoven. Net als de edelstenen, die zoek ik altijd persoonlijk uit bij de edelsteenhandel in Schoonhoven.

Nadat ik alles in huis heb dan kruip ik achter de werkbank en ga ik voor je aan de slag. Zo krijg je dus altijd een sieraad die met veel zorg en oog op kwaliteit voor jou wordt gemaakt. Hoe leuk is dat?!

 

Diverse bedels, ontdek het bij MoM with JewelsZilveren stapelringen van MoM with JewelsGepersonaliseerde sieraden, de vele mogelijkheden van de Coin collectie. ontdek het bij MoM with Jewels