Coin van eigen sieraden

De Coin wordt gemaakt van gerecycled goud of zilver. Hierdoor is het mogelijk om zelf zilver of goud in te leveren om een Coin sieraad van te laten maken. Maar wat houdt dit nou eigenlijk precies in?

Verspilling is zonde daarom doet MoM altijd haar best om dit te voorkomen. En zo ontstond de Coin! Een bedel van zilver of goud die gemaakt wordt van gerecycled zilver of goud. De Coin is een simpele en minimalistische vorm. Het begint als een gesmolten bolletje zilver of goud wat verwerkt wordt tot een plat rondje. 

Sieraden met een emotionele waarde

Stel je hebt een sieraad, bijvoorbeeld een sieraad dat je hebt geërfd van één van je grootouders. Het sieraad is erg waardevol voor je omdat het je doet denken aan je opa of oma, maar het is alles behalve jouw stijl. Dus heb je het ergens in een bakje gedaan om veilig te bewaren. Het zilveren of gouden sieraad ligt daar maar te liggen en het wordt niet gedragen. Super zonde, maar wel begrijpelijk.

Je kan er natuurlijk voor kiezen om het sieraad te laten voor wat het is en hopen dat er zich ooit een gelegenheid voordoet waarbij je het kan dragen. Of je kan ervoor kiezen om er iets anders van te laten maken, wat je wel wilt dragen!

Edelmetalen zoals zilver en goud kunnen namelijk omgesmolten worden en vervolgens verwerkt worden tot een hele nieuwe creatie, hoe leuk is dat!?

Het is wel belangrijk om te achterhalen of de sieraden wel echt van zilver of goud zijn gemaakt. Voor meer informatie over deze mogelijkheid kun je een mail sturen naar info@momwithjewels.com 

Ik hoor graag het verhaal achter de sieraden en zou ik het fijn vinden om wat goede foto's van de desbetreffende sieraden te krijgen. Daarom ik het op prijs stellen als je deze gelijk in de mail mee kan sturen.

Zodra ik je mail ontvangen heb zal ik binnen drie werkdagen contact met je opnemen. Je zult dan een mail terug ontvangen met eventuele mogelijkheden of in het geval dat nodig is de vraag om meer informatie. 

Mocht je het prettig vinden om een persoonlijk gesprek met mij te hebben, dan is het mogelijk om dit telefonisch of via video bellen te doen. Lijkt jou dit wel wat, laat dit dan weten per mail en dan plannen we samen een geschikt moment in.