Retourbeleid

Alle sieraden van MoM worden met zorg gemaakt en/of geselecteerd. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent.

Gepersonaliseerde sieraden kunnen helaas niet worden geretourneerd of geruild.

Het gaat hier om op maat gemaakte producten, die volgens verzoek van de koper, na de geplaatste bestelling, worden vervaardigd. Deze producten kunnen na retour niet meer verkocht worden. Dit betreft MoM with Jewels sieraden met een personalisatie zoals initiaal stempel, naam gravure, persoonlijke gravure en vingerafdrukgravure. Deze producten vallen buiten het ontbindingsrecht. 

Fout onzer zijde in personalisatie

Mocht MoM with Jewels een fout in de personalisatie hebben gemaakt, dan wordt uiteraard kosteloos een nieuw sieraad gemaakt. U kunt ons bereiken via info@momwithjewels.com, wij nemen in dit geval zo spoedig mogelijk (telefonisch) contact op. 

Retourneren of ruilen van overige sieraden

De niet-gepersonaliseerde sieraden kunnen wel geretourneerd of geruild worden, mits aangemeld binnen 14 dagen, daarna is de verkoop definitief:

1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je sieraad contact op via info@momwithjewels.com. Vermeld hierbij het ordernummer, je adresgegevens en eventueel het artikel waarvoor je wenst te ruilen.

2. MoM with Jewels stuurt een bevestigingsmail met het verzoek het sieraad binnen 14 dagen na ontvangst van onze e-mail terug te sturen.. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Zodra MoM de retourverzending heeft ontvangen betaalt zij zo spoedig mogelijk, en binnen max 14 dagen, het geld terug op je rekening. Mocht je de bestelling willen ruilen en zijn wij hier al van op de hoogte? In dit geval stuurt MoM, zodra zij de retourzending binnen heeft, je nieuwe bestelling naar je op. Uiteraard krijg je hier dan per mail een nieuwe track and tracé code van.