Een handgemaakt sieraad voor de kerst.

Handgemaakte sieraden als kerstcadeau

Kerst is nog maar minder dan maand weg en waarschijnlijk ben je al druk opzoek naar de leukste cadeautjes voor onder de boom.

MoM helpt je graag door je cadeau tips te geven. En uiteraard wordt alles voor je ingepakt om het zo onder de boom te kunnen leggen.

Kerstcadeau's voor onder de boom

Met een handgemaakt sieraad geef je iemand een uniek en persoonlijk cadeau. Bij het geven van een ketting zit je altijd goed met de maat. MoM heeft een hoop leuke kettingen die goed in de smaak vallen bij vrouwen.

Zoals:

Zilveren wishbone kettingZilveren zeester kettingZilveren veertjes ketting
Helemaal handig  is dat de meeste hangers van MoM ook zonder ketting besteld kunnen worden. Zo geeft je een uniek cadeau voor een klein prijsje.

Oorbellen voor de kerst

Oorbellen zijn een goed cadeau als je opzoek bent naar iets kleins voor iemand als kerstcadeau. Je kan kiezen uit kleine oorstekers of voor wat meer uitgesproken oorbellen. 

Het enige wat wel handig is om je van te voren af te vragen is of diegene wel gaatjes in de oren heeft 😉

Zilveren coin oorbellen van gerecycled zilver,Zilveren oorbellen met statement look.Zilveren cirkel oorbellen

"

Gepersonaliseerde ketting is een nog persoonlijker cadeautje

Geef jij liever een nog wat persoonlijker cadeau dan is een gepersonaliseerde ketting een geschikt sieraad om je "eigen touch" aan te geven. 

Keuze uit een blok- of sierletter en de letter die je er graag in wil hebben gestempeld. Dit kan de letter zijn van diegene waar je de ketting aan wilt geven, een letter van een kind of zelfs je eigen letter. 

Zilveren gepersonaliseerde ketting met coin van gerecycled zilver en blokletterGepersonaliseerde ketting met coin van gerecycled zilver en blokletter.

Ben je er nog niet uit na het lezen van deze blog dan heeft MoM een collectie voor je samen gesteld met de mooiste sieraden om deze kerst cadeau te geven.

Alle sieraden worden ingepakt en kunnen zo cadeau gegeven worden. Ideaal als je weinig tijd hebt voor je inkopen.

Fijne feestdagen!

Liefs, MoM

Terug naar blog