Moederdag tips voor 2022

Wat geef ik mijn moeder voor Moederdag?

Moederdag komt er weer aan. In mei is het alweer zover. En wat geef je nou aan je moeder voor Moederdag? En stel je bent net moeder geworden wie verzorgt dan jouw eerste Moederdag cadeau?

Uiteraard is uitslapen als je net moeder bent het grootste cadeau wat je kan krijgen van je man en je kinderen, maar hoe leuk zou het zijn als je iets krijgt wat je bij je kan dragen? 

Moederdag 

De 2de Zondag van mei is het zover... Moederdag, de dag waarop we onze moeders verwennen. Of dit nou door de kinderen alleen wordt gedaan of met behulp van de papa's het is toch altijd leuk om wat te krijgen. Gaan je kinderen al naar school of de opvang dan is de kans groot dat je een leuk cadeau krijgt dat je kinderen samen met de juf heeft gemaakt. Mooiere cadeaus dan dat zijn er ongeveer niet!

Ben je net moeder of oma geworden dan is de kans groot dat je man of je eigen kind je verrast. En hoe leuk is het dan om een cadeau te krijgen wat blijvend is en wat centraal staat voor de prachtige nieuwe schatten in je leven?!

925 Zilveren ketting voor Moederdag

Bij MoM kun je zilveren kettingen vinden die je helemaal naar wens kan personaliseren. Zoals bijvoorbeeld een Zilveren ketting met Initial Coin. Deze Initial Coin wordt geleverd aan een stevige zilveren ketting. Een ketting die babyproof  is, ideaal voor moeders met een pasgeboren baby die nog graag alles vast grijpt wat jij aan je nek hebt hangen. Keuze uit twee letter type; een sierlijke letter of een blokletter. 

 Zilveren ketting met letter naar keuze

Zilveren Ketting met Hart of M♡m stempel

Toch opzoek naar iets minder persoonlijks dan is de Coin met hart stempel of M♡m stempel ook een goede keus. 

Deze zilveren ketting is de perfecte ketting voor de mama's die wel iets bij zich willen dragen wat staat voor de liefdes in hun leven. Daarnaast zijn deze Coins aan een zilveren ketting makkelijk te combineren met iedere look, ideaal als cadeau voor iemand die graag wisselt van stijl

Zilveren ketting met mom, kusjes of hartje

Zelf een Moederdag cadeau samen stellen

Uiteraard is het mogelijk om deze Coins te combineren met een leuke bedel. Bijvoorbeeld de Boeddha bedel in combinatie van een Intial Coin. Stel je eigen cadeau samen door te kiezen voor een zilveren ketting met Coin bedels naar keuze. Bekijk hiervoor de losse bedels van MoM. Kom je er toch niet helemaal uit of heb je een vraag neem dan gerust contact op met MoM. Op deze manier kan ik met je mee denken en kunnen we samen het aller mooiste Moederdag cadeau samen stellen en heb je een uniek en gepersonaliseerd cadeau voor je partner of je eigen moeder. 

Zilveren ketting met hanger om zelf te combineren
Terug naar blog